logo
Psicòlegs clínics a Sabadell

MÚTUES

A continuació els oferim el llistat de mútues amb les que tenim un concert per als nostres seveis; amb una breu descripció del procediment inicial per a poder fer ús de la cobertura. També poden visitar els webs de cada mútua, clicant sobre el logotip de les companyies.

Els recordem que, en qualsevol cas, també atenem per via privada.

 

  • DKV- Previasa i DKV – Servicios / Allianz Seguros

    Resultado de imagen de allianz seguros

DKV ofereix tractaments psicològics per a tots els seus associats (siguin funcionaris o no). Per tal de ser atesos, és necessari realitzar una primera visita amb un psiquiatre de la mútua (pediatre en el cas de nens) i demanar que aquest autoritzi les sessions de psicoteràpia. A la primera sessió amb nosaltres, els mutualistes han de portar la targeta d’associat amb el número d’autorització que els ha donat la companyia després de la primera visita amb el psiquiatre.

Des de 2016 DKV inclou la mutua Allianz Seguros.

  • Sanitas

Sanitas ofereix per als seus associats la cobertura del tractament psicològic. Com a pas previ s’ha de realitzar una primera consulta amb un psiquiatre de la mateixa companyia, que és qui autoritza les sessions de psicoteràpia. Un cop es té aquesta autorització, han de trucar a la mútuta per a que els enviïn l’autorització impresa, o bé per a que els donin la clau de l’autorització per via telefònica, aquesta és la clau que s’ha de portar a la primera sessió amb nosaltres, juntament amb la tarjeta d’associat.

 

DKV Seguros

  • Mutua General de Catalunya

MGC ofereix als seus associats un màxim de 7 visites diagnòstiques, sense necessitat de realitzar passes prèvies. Després d’aquestes 7 visites, el mutualista té un preu concertat per part de la companyia si es concreta una psicoteràpia. Poden demanar hora directament al nostre centre, al qual s’han de presentar amb la seva tarjeta de mutualista.


  • COSALUD

COSALUD agrupa les següents mutues: Catalana Occident, Seguros Bilbao, Plus Ultra Seguros, NorteHispana i Orbita.

  

  • CIGNA

CIGNA ofereix tractaments psicològics per als seus associats. Per tal de ser atesos per un psicòleg, és necessari realitzar una primera visita amb un psiquiatre de la mútua, per a que autoritzi les sessions de psicoteràpia. Amb aquesta autorització, s’ha de posar en contacte amb la mútua per obtenir el número d’autorització del servei al mutualista i al terapeuta que trii. A la primera sessió amb nosaltres han de portar la targeta d’associat i el número d’autorització.

  • AEGON

AEGON ofereix tractaments psicològics per als seus associats. Per ser atesos pel psicòleg és necessari realitzar una primera visita amb un psiquiatre de la mútua, perquè autoritzi les sessions de psicoteràpia. Amb aquesta autorització, s’han de posar en contacte amb la mútua que és qui donarà el número d’autorització del servei al mutualista i al terapeuta que triï. A la primera sessió amb nosaltres els mutualistes han de portar la seva targeta d’associat i el número d’autorització.

  • Grandes Colectivos – Global Card

Inclou els col.lectius Fraternitat, Carrefour Life, Asepeyo Prevenció, i les diferents modalitats de tarjeta Global Card (Club, Global, Prevenció i Or)

Global Card – Grans Col.lectius ofereix tractaments psicològics per als seus associats amb un preu concertat. La primera visita és gratuïta.

  • PSYA

PSYA ofereix tractaments psicològics per als seus associats a un preu concertat per la companyia. La primera visita és gratuita.

 

www.psicologiaclinicasabadell.es